874413170358050

SÄHKÖINEN MYYNTILASKUTUS JA OSTOLASKUJEN MAKSATUS

 

Sähköinen myyntilaskutus, verkkolaskut ja saatavien seuranta

Sähköisen myyntilaskupalvelun avulla voit luoda helposti laskut netissä. Pirkka-Laskenta välittää laskut eteenpäin sähköisenä verkkolaskuna tai paperille tulostettuna laskuna postituspalvelun kautta. Pirkka-Laskenta hoitaa haluttaessa myös saatavien seurannan. Palvelumme on nykyaikainen internet-pohjainen laskutusratkaisu, jota on mahdollista käyttää helposti paikasta riippumatta.

Ostolaskut vaivattomasti 

Sähköiset ostolaskut, maksatus ja verkkolaskujen vastaanotto

Ostolaskupalvelun avulla voit tarkastaa ja hyväksyä ostolaskut nopeasti ja helposti internetin kautta. Vastaanotamme verkkolaskut sähköisesti suoraan järjestelmään. Paperiset laskut skannataan ja tulkitaan netin kautta hyväksyttäväksi. Laskut välitetään maksuun ja niitä on helppo selata sähköisestä arkistosta myös myöhemmin. Nettipalvelussa voit laatia myös matkalaskut sekä kululaskut.

Kuitit kirjanpitoon älypuhelimella

Voit halutessasi toimittaa kirjanpitäjällesi käteis-, pankki- ja luottokorttikuitit eTasku -sovelluksella. eTaskun käyttäminen on yksinkertaista. Oston jälkeen avaat vain puhelimestasi eTaskun ja nappaat tositteesta valokuvan. eTasku tallentaa, varmuuskopioi ja lähettää tositteen tilitoimistoon yhdellä napinpainalluksella.

eTaskun käyttöönotto on helppoa, ja se kestää vain kaksi minuuttia. Voit ottaa sovelluksen kuukaudeksi ilmaiseen testikäyttöön osoitteessa: http://www.etasku.fi/tilitoimistot/pirkka-laskenta-oy/

Esittelyvideo ohjelmasta löytyy täältä: https://www.youtube.com/watch?v=i668tOKyGmM

Tutustu sähköisen taloushallinnon palveluihin tarkemmin paikan päällä ja sovi henkilökohtainen esittely!